Söndag!

Idag har jag suttit framför datorn, fotat & ridit. Nu ska jag dricka te mot min förkylning, smörja in min ömma & sjuka nacke och sen sova. Godnatt...

Lite bilder från ikväll...











Var föresten en läskig gräshoppa utanför trappan idag.
Efter att jag tagit några bilder hoppade den mot objektivet och
jag vart rädd, hehe...



Lördag!

Lördag idag, har varit och ridit en sväng. Virrade bort mig först inne i skogen men hittade till slut ut, haha :) Mamma & Pappa är på stugan och städar och skulle bli där över natten, blir att spela Wow och dricka cola ikväll då och känna sig ensam. Var just ute och fotade Dag Otto lite också :D














Onsdag!

Onsdag idag :) och jag har tråkigt. Kvällen har bestått av läxor i mängder och så var jag till rosa en sväng, mysponni :)  hon fick stå ikväll eftersom jag ridit i ca. 3 dagar så. Hon har ju varit lite krasslig och matvägrat men äter nu igen, känns bra. 2 dagar kvar av skolan sen helg, känns bra :D! I helgen ska Mamma & Pappa till stugan, så ska se om ja orkar följa med dom.

Nu ska Jag ha någon att förhöra mig på massa kartor, har över typ 40 ställen att komma ihåg, så bara att plugga!


2 bilder på mig och rosa :)  [oredigerade mobil bilder, pga att jag inte har photoshop]




Söndag!

Söndag och tillbaka till skolan imorgon i en vecka. Idag har jag varit och skrittat ut på Rosa och lite så, hon har slutat äta så inge bra. Försökte muta i henne lite hästgodis men värkar som hon har ont i tänderna, ska kolla upp det.
Imorgon har vi i princip bara jobbiga lektioner i skolan så ja, känns lite jobbigt.
Nu ska jag snart ta en dusch och sen ta och kolla lite tv.


Jag och Hilda igår :)

Skoldags igen!

Då var det skoldags idag då :/  känns inget vidare. Men tur som vad är det kort dag. Idag ska vi väll gå igenom schema få skåpnycklar m.m.  Hoppas att jag inte får underskåp!   Igår var jag till rosa en snabbis, kollade igenom henne och borstade lite, hon hade ett litet sår på ryggen. Samt något konstigt på benen, ska kolla det idag.
Ikvälll blir det i alla fall att rida, hoppas vädret håller sig!  Snart till skolan...

Onsdag!

Onsdag idag då :) Inga planer för dagen, vart till farmor på lunch och ska kanske gå och va lite social med kaninerna en stund. Kvällens planer är att pyssla med Rosa, skritta & trava henne lite på åkern, stretcha henne och massera henne. Hon hade lite svårt att gå och hålla reda på benen igår så.

Hoppas att vädret blir bättre snart, lovar att det kommer massa bilder om det inte regnar :)
Uppdaterar ikväll senare igen...

Rosa & Kyndill

Igår hämtade vi Rosa o. Kyndill :) det gick bättre änn vad jag trodde, dock var transporten inte så inbjudande för Kyndill först. Men vi fick dom med oss till Sund. Det gick också helt okej att släppa ihop dem med Sambó. Dock var Sambó o. Rosa lite mer förtjusta i varandra änn vad Kyndill o. Sambó var. Men ska nog lösa sig bara alla vänjer sig. Ska dit efter maten och pyssla och promenera med Rosa. Så ska jag väll kunna börja rida imorgon eller på torsdag. På torsdag börjar skolan också, detta sommarlovet gick som vipps förbi.

Lite bilder på Rosa & Kyndill. Elins bilder!


Hilda & Kyndill :)


Hilda & Kyndill igen :D


Rosa :)







Lite bilder på det jag köppte i Svergie också:


SårSpray & Lädertvål :D


Stor Ryktbox.


Tröjja från Gina Tricot, ska beställa en vit till.


Vitt Linne från Gina Tricot.


Linne med motiv från Gina Tricot


Svart långkofta från h&m


Ansiktsmasker från h&m


Fransk Manikyr från Depend


Smink från åhlens


Skor från H&m

Sedan lite annat smått också...

Stardoll!

Haha gick in på stardoll och fixade ihop lite på skojj :) sådant man gjorde när man var mindre. Bra tidsfördriv...nu ska jag ta och sova och ladda krafterna inför svergieresan imorgon. Kanske hinner skriva lite imorgon också...


Fyra stycken skådespelerskor :) kommer inte ihåg vilka.  Min favorit är nog hon längst till höger :D


Fyra artister :) haha, kommer ihåg Rihanna, Taylor Swift, och Pink :D

Fredag!

Fredag idag :) inte gjort mycket hitils, var med pappa till sparhallen o. köpte lunch. Någon pastasallad blev det. Imorgon åker vi en snabbis över till uppsala, ska ha lite hästgrejjor och kläder är det tänkt :)
Gårdagen spenderade jag med att tvätta hästsaker osv. Gjorde lite små kolage om vad jag hade tänkt köpa också.


Från hööks Salva mot exem, läderfett, tvättsvampar, benlindor, lädertvål, hinkar, helsosan & en ryktbox :)


Från h&m linne,  långkofta, skor & ansiktsmasker :)


Från Gina Tricot Långt linne, svart tröjja & leggins :)


Från Cubus snygga jeans leggins :)

Sedan ska jag ha lite smink & så också :)  och lite andra hinkar osv....

Lördag!

Väntar på att Malin ska dyka upp :) hon ska sova här tills imorgon. Ikväll blir det att äta tacos, och typ ta det lugnt. Inga planer på annat i alla fall, eftersom jag fortfarande är krasslig. Imorgon ska vi åka  och prata med dem där rosa ska stå och på lite senare ska jag och rida rosa :D Nu ska jag fortsätta plågas med min mage och vänta på malin.


Bild på rosa :)

Frågestund!

Fråga på. Svarar när jag är nöjd :)  tar bort inläggett om det är mindre änn 8 frågor :)

Så bombadera med frågor :D!

Sjukling!

Jag har gått och blivit sjukling i magkatarr, igen. Jobbigt, det mesta jag gör på dagarna är att försöka vila och äta medecin. Får inte sova på nätterna heller, inget vidare. Hoppas på att det blir bättre om någon dag :) Medecinen smakar hudkräm och är inget vidare.
Ska även och rida Rosa en gång till innan hon flyttar till sund :) skriva kontrakt m.m.  dom flyttar den 16:onde.
Känns kul.


Söndag!

Söndag idag :) jag har sovit hos Malin 2 nätter. Kul!  Egentelige skulle vi vart på rock off igår sista kvällen, men vi struntade i det. Vi stannade uppe till kanske klockan fyra och kollade twilight :) ikväll har jag inte gjort så mycket, kollar eclipse, och ska kolla new moon igen nu. Sen blir det att duscha, byta lakan i sängen, äta glass med colasås och läsa om jag kunde drömma.


Dag Otto är söt :D