Trött skoldag!

Var en tung skoldag, på hkn gjorde vi runebergsbakelser och sen var det bara massa tunga lektioner. Nästans med en gång när jag kom hem åkte jag till rosa och red henne :) testade sadeln, var bekväm och satt bra. Så vi ska väll ha nån som ser det där bättre och kolla hur den sitter så det inte blir fel. :)

Nu ska jag snart käka lite middag sen ska jag fundera lite på vad jag ska baka till mitt kalas och sen engelska plugg.

Bjuder på gammal bild i brist på annat.




Solsidan

Sitter och kollar solsidan :) haha.  Och käkar myssli med hallon, mums!  Imorgon skola, ganska slappt. Hk och så :)
Sen efter det till hilda och testa Sambós gamla sadel på hilda för att se om den passar :) så är det ju isåfall mycket bättre änn att beställa en. Men lika viktigt för henne att den sitter bra för som för mig. För får så ostadig sits och ont ryggen av hennes nuvarande...

Nu ska jag kolla fortsätta kolla på solsidan och läsa lite på eng & svenska.

Gillar min skrivbordsbakgrund. hehe :) tigerfantast som man är...





Söndag

Har prescis ätit middag, och kollat ponnyakuten klart :)  Nu ska jag grädda lite bullar och läsa på engelska ord tror jag :) Var och red rosa idag, mys. Travade ganska mycket och ställde henne och så. Tog även bort nosgrimman på hennes nya träns så blir att köra så :)

Får sadel i 15 års present nu i februari och sen i vår när snön en borta blir det moppe. Fast jag skriver kortet snart endå.

Blir en syntet dressyr sadel :)  tror det blir bra för min sits och rygg och mjuk för rosa.
Som denna, fast den på bilden är dock allround :)


Hemma!

Kom just hem från kyrkan, usch! trött nu.  Ska hitta något gott att äta och sen lite senare bär det av och rida en sväng :)   Ny skolvecka emot igen = ogillar!

Sen har jag suttit och kollat upp massa tävlingar i svergie ;)  skulle vara lite sugen på det men kanske bäst att hålla hilda tanten hemma på hemmabanan? :)  haha.


Lördag!

Har prescis ätit middag :) mums! Ska snart äta efterätt, choklad & marängtårta.   Sen blir det bastu, ansiktsmask, hårinpackning & kroppspeeling. Nice.   Engelska plugg, varma bullar, varm oboy resten av kvällen sen.

Red rosa idag, gick riktigt bra. Töltade lite, gjorde voltarbete och avslutade med lite galopp på ovalen :) Köpte nytt träns också. Hittade inget med remont grimma så blev pullar, dock var jag osäker men hon på mickis sa att det skulle gå bra då det egenteligen är friare änn en engelsk så länge den sitter lite lösare då :)

Imorgon, kyrka, skritta rosa & plugga.


Min absoluta favorit ansiktsmask, luktar gran canaria cocos ;) haha.  Mjukar upp ansiktet och rengör porerna. Men ikväll blir det Tofe värmande avkoplande ansiktsmask.



Snar helg!

En dag till sen helg :)  Kom just från tanten.  Red en liten sväng och tränade på lite tempo växklingar / övergångar. Duktig, men på slute flippade hon ur och ville springa. Så lät henne göra det en bit :)  sen på grusvägen hem skulle jag göra lite skänkelvikningar men det gick hon inte med på, studsade och busade.  Ojoj, märks att hon fått tagit det lugnt. Längtar efter vår & tävlingssäsong...

Nu ska jag fixa lite läxor,  imorgon skrinning på gymnastiken. Blä!

Jag gillar kittys "mord blick" haha ;)


Skribba time!

Nu ska jag snart äta pizza, mums!   Sen bär det av på skribba i 1½ timme. Kul kul.   Snart två dar kvar, sen helg :)


Mamma kom hem med tre ryktborstar idag :s Från någge lotteri förut?  Kom från Zoo arken.  En större blå rotviska, en svart rotborste samt en piggborste. Har ju hundra till men bra att ha. Dom rosa har nu är lite för skitiga, så kan ta hem dom och tävätta dom så får dom nya byta av. haha :)

Bloggar mera sen, nu ska jag ta på mig någge mera seriöst en mjukiskläderna och sen äta.


Haha, malin och luna våren 2009.



Html = dåligt

Hatar koderna, nu orkar jag inte mera.  Malin får fixa resten ;)
haha.   Det som är kvar är länkarna, och pluss att jag ska fixa om lite med kameran och mig.
Sen också göra bildlänkar ist.

Har pluggat nu och lite senare ska jag försöka ta mig ut på en liten ridtur :) 
Imorgon läkarundersökning, hissa föredrag och skribba.  Mera dåligt.

Vill till värmen igen. Trött på all snö & is.






Måndag!

Kom just från hilda, fixade och gav henne kraftfoder och borstade av henne och kollade skorna och så. Tyckte det hörde som nån glappade igår när jag red men var säkert bara broddarna mot isen,  Skorna satt bra i alla fall :)
Imorgon ska jag ta en liten tur igen tror jag (=

Nu ska jag städa upp rummet lite,  har en ovana att stöka ner efter kanske 3 dagar igen ;)  haha!
Sen tror jag ska ta en promenad för att vara lite nyttig innan man tar itu med läxorna.

Fixar en bloggdesign, kommer upp i slutet av veckan kanske...?   Suttit och klurat med koderna men orkar inte mera idag...

Snart är det slut på dom mörka "tiderna" igen med ljus och så. Skönt med lite ljus så man får lite energi. Längtar efter våren & grönt nu!


Nystart här :)

Stänge av min gamla blogg pga. att jag inte orkade med blogspot iaf ;)  designdene började krångla med upplösning och sen folk som spammade med kommentarer som en diskution -.-         Ska i alla fall fixa upp designen och så kör jag på här ist :)

Var på en barbacka tur på rosa idag,  mys!  Underbart väder. Sen mockade mamma & jag fixade hö. Dock bara till rosa idag.  Kyd & Sambó sku och skos så.  Imorgon får hon vila.

Nu ska jag käka något och så blir det ponny akuten.  Nice ! http://svtplay.se/v/2303381/ponnyakuten/

Sen sova!

Min lilla tant &  "bus" Sambó får stå för två bilder idag :)




Oaktiv

Jag orkar inte blogga på blogg.se just nu. Har inget att blogga om heller för den delen. Känns tråkigt att sitta & skriva om vad man har gjort på dagarna osv.

Bloggar på lindalindblom.blogspot.com <- obs! hästblogg ;) som jag funderar på att flytta till blogg.se...
Har dock inte fått klart allt på designen där ännu...

Så just nu & frammåt ingen bloggning här!