Morgon!

Vaknade tidigt idag, bror kom och väckte mig för att han skulle åka till stan. Nödvändigt, låt mig sova!  suck. 
Ska snart ta och påta i mig lite frukost och sen hoppa in i duschen.  Idag blir det till Rosa och säkert mesta dels av dagen spenderas med Malin eftersom det är valbrog :)
Har inte så mycket mera att säga, hoppas ni får en trevlig valborg i alla fall :)


Tisdag.

Tisdag idag, vart ingen skola för mig. Kändes magsjuk och konstig på morgonen. Sovit en stund nu så hoppas på att ta mig till skolan imorgon nu efter långledigt :) dock har vi geografi prov, men skippar det. Har bara hunnit läst på 1 land ännu så.  Bjuder på lite våriga bilder också.









Slut på lovet.

Ja, rubriken säger allt. Ska snart åka iväg till rosa, sen kanske det blir att vara lite social med malin en stund :)
Lovet har endå vart bra och lungt. Imorgon back to school igen. Tyverr. Har inte så mycket att berätta. Har fotat lite idag och slapapt mest :)

Lillan får stå för en bild idag :)


Påsklov!

Fredag idag :)  skönt, vi har ledigt till måndag. Så tre sovmornar till. Underbart! kom just hem från god middag, årets första grillat. Mums! och vanlijpannacotta med bär till efterätt. Nice.
Nu ska jag loda runt lite på nätet och sen sova tror jag :)  Rosas ben var värre idag igen :/ tycks inte ge me sig riktigt. Dock har jag funderat om lite till sommaren :)


Vår!

Underbar väder ute, ska nog gå ut och steka lite sen och ta kameran med mig :) ca. 20 grader i solen.
Skolan idag var slö, verkligen. Gick trögt och bara tråkiga lektioner. Nu väntar två jobbiga dagar till och sen långhelg. Skönt!

Tänkte berätta lite om hur det är med Rosa och så nu istället :) vilket jag inte gjort på länge. Hennes svullnad är tyvärr kvar. Men hon reagerar inte negativt längre när man rör vid det och så.

Tanken är att jag skall kunna skritta henne första helgen i maj, och så om allt ser bra ut ska hon kunna skrittas från rygg 2-3 grr i veckan. Jag har kollat lite och fått lite tips av andra som skrittar sina hästar fast svullnaden är kvar. Men man ska gärna linda benen när man rider. Så vetinte riktigt hur jag skall göra, jag ser ju om hon börjar regera negativt också sen.
Ska ha mamma och köpa lite arnika också som jag ska börja med. Vi funderar lite på gallor så. Det vattniga känns dock ganska borta.

Ska försöka hålla igång henne nu med promenader och så hoppas jag att hon fortsätter reagera bra nu fram till maj :)






Ryggjäkel.

Ryggen är dubbelt så värre idag, vilket inte förvånade mig. Spänner, värker och trycker. Ska försöka ta mig till skolan imorgon, men gymnastiken känns inte så lockande. Kom just från Rosa, gick en runda med henne. Nu ska jag ta och bada bastu, smörja ryggen och sen äta något.

Verkligen vår ute nu också :) skönt!


Power

Skoldagen idag var helt ok. Gick lite långsamt men. Sen var jag till hilda en snabbis och fixade hö. Haft skribba ikv, dock fick vi sluta tidigare för prästen var sjuk så. Vi diskuterade mest igenom provet och så. Nu ska jag just sova, min rygg är slut igen. Låser sig hela tiden, nu blir det icepower och sova. Hoppas jag klarar skolan imorgon.


Trögt

Har inte orkat bloggat så mycket, har inget att skriva om. Dagen har spenderats vid datan och ute lite. Ska snart ta mig ut en stund igen, och fota lite kanske?  sen blir det lite plugg och spel. Kanske bakar något om jag orkar.
Dagarna framför nu blir det segt med bloggandet. Hilda har skoning imorgon efter skolan, så är säkert inte hemma för efter klockan 6 något?  sen är det fullt upp och hinna plugga efter det. Så längtar redan till nästa helg ;D

Bild från när vi serverade ;D


Sorry...

För den dåliga uppdateringen. Har inte så mycket att berätta, allt rullar på som vanligt. Snön börjar försvinna, men nu regnar/snöar det och blåser :/  usch. Imorgon har vi klassmiddag, nice :D  sen helg.

Hittade på en annan blogg.

10 saker du inte viste om mig:

1. Jag är alergisk mot mycket, gräs, hö, hästar, kattor, pollen, nötter, fisk, ägg, mjölk osv. Haha.
2. Jag älskar märkesgrejjor. Såsom chep monday, converse, reebok, addidas, wesc, nudie, lee, micmac, svea, björn borg osv. Och köper hellre ettpar märkes jeans en ettpar vanliga från gina tricot ex.
3. Jag blir lätt arg, har dåligt tålamod och stubin och tål nästans inget.  Då sätter jag på hög musik och spelar hällst wow (world of warcraft) eller bara kollar i väggen. Annars skriker jag hällst ;D haha.
4. Jag lyssnar mera på andras problem änn att tala om mina egna
5. Jag är lat, och låter andra slava för mig ;) haha
6. Jag får lätt dåligt samvete eller tar lätt åt mig av vad folk säger och funderar på det mycket.
7. Jag älskar att sova, och går därför och lägger mig tidigt ibland för att få sova så mycket som möjligt.
8. Jag är en datanörd, och tar datan före läxor ibland.
9. Jag stressar för mycket.
10. Jag vill att allt ska hända fort, och hatar att vänta.


Cirka en månad tills jag förhoppningsvis kan skritta rosa igen :D


Home

Änteligen hemma. Skönt, har endå  vart ett bra läger om man bortser från lektionerna. Kom hem för lite mera änn en timme sen. Sitter och käkar choklad och ska snart vila lite tror jag. Somnade sent. Ikväll blir det till hilda och sen slappa. En vecka skola igen nu då.

Har massa bilder, men kan bjuda på några.












Andra sidan...?

Ska snart åka iväg till andra sidan jordklotet? lemböte. Hoppas jag överlever helgen med gudsnack, en skata till tågräls och en hel flock med galna kompisar ;)    ska försöka stå ut.

Nu käka och packa det sista. Ses på Söndag!