15 år


Haha :D

Konf.läger

Kom just hem från konfirmations läger, det var helt okej men super tråkigt. Vart i kyrkan på gudstjänst så bara 8 gånger kvar. Lite senare ska jag åka iväg till rosa, känns som evigheter sen. Sen är det läxläsning och sova tror jag, super trött på grund av att alla killar sprang in i tjejernas rum och nojsade mitt i natten.

Läger...

Ska snart gå iväg till skolan, eller om kanske 10-15min. Vi har gymnastik och ska antagligen orientera. Ikväll åker jag iväg på konf. läger till söndag. Tråkigt säger jag bara!  Men får försöka stå ut.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och packa ner det sista av gymnastik kläderna.

Dag otto skulle gärna kunna komma med på läger, om han skulle få...




Godmorgon!

Ska just gå iväg till skolan, eller om typ 10 min. Så kände för att skriva ett snabbt inlägg och ska just gå och borsta tänderna också. Ikväll blir det kalas för mamma & pappa och efter skolan åker jag snabbt iväg och rider ut på rosa. Imorgon konfirmations läger = dåligt!


Regn!

Usch, igår var det super bra väder men idag totalregnar det. Ska ändå försöka ta mig till Rosa just och rida ut. På med regntäta kläder bara. Idag på hkn lagade vi banana split och goda tunnbrödsrullar. Ikväll blir det läxor och att sitta vid datorn. Nu ska jag snabbt byta om och så och sen dra iväg innan vädret blir ännu värre.
Bloggar ikväll igen kanske...


Det dåliga med hösten är regnet...

Ledig dag!

Ledigt idag :) skönt! Eller egenetligen har vi dagsverke men, har städat ur akvariet och damsugit lite och ska senare damsuga & damma lite till. Ska snart åka iväg till Rosa och pyssla med henne lite efter gårdagen, tyckte hon var lite svullen i ena benet så ska se om det värkar bättre idag. Blir att blogga mycket nu, men är antagligen föra att jag är lite uttråkad ;) Nu åka!

Fick lite pengar idag från farmor :) så ska beställa en sadelpadd med liknande schabrak. Rosa har ju så klen rygg så blir bekvämare med lite tjockt under sadeln för henne.


Söndag!

Har prescis ätit middag :) kursen idag gick helt okej, Rosa gick fint och lyssnade. Men vart dock lite trött i programridningen efter allt uppvärmande. Imorgon ska jag bara pyssla med henne, tisdag ta en ridtur i skogen, ondsag får hon stå, torsdag, ridpass & fredag får hon stå.
Mina poäng var sådär:
Tölt: 3
Trav: 4
Skritt: 6
Gallopp: 3

Kursdags!

Idag är det kursdags :) ska snart hoppa i duschen och fixa mig lite, sen äta frukost och se på lite film innan det bär iväg och lasta hästarna. Packade färdigt allt igår så inget att göra åt den saken idag. Jens kommer med med Kyndill endå så. Jag börjar känna mig lite smått nervös. Men ska nog gå bra. Nu duscha!


Lördag!

Har just klivit upp och ska snart gå och äta något smått :) sen om kanske 1 timme blir det att åka till stan och köpa lite från hästafären och nya mjukisbyxor. Sen idag någon gång ska jag skritta ut på rosa, putsa utrustningen och förbereda infrör morgondagens kurs.

Gjorde även lite kolage vad jag vill ha från H&m & hööks :)




Torsdag!

Elin & jag var lite tidigare ut och rejsade med Rosa & Kyd, haha :) Nu ska jag fixa lite läxor och dricka tripp. Väntar också på att mamma ska åka och handla så hon köper hem glass. Imorgon är det fredag och känns bra. I helgen är det kurs och jag börjar känna mig lite spänd. Får även sen om det blir att jobba lite på skördefesten i helgen.
Nu ska jag lyssna på musik och dricka tripp :D


Regn!

Usch vad det regnar & blåser ute nu, riktigt höstoväder. Ska snart krypa ner under täcket med yllesockor & filtar och kolla på lite tv sen sova :) Var & red ikväll också, gick suuper! Stackarn fick i alla fall ett mysigt regntäcke på sig för att hålla sig torr och varmt i regnet i natt. Nu ska jag se på tv!


Usch på detta vatten, vill det aldrig ge upp?

Tisdag morgon!

Har lite tid över så kännde för att slå mig ner vid datorn en stund :) Vädret är fortfarande inte mycket bättre, men hoppas på att kunna rida lite ikväll eftersom det snart bär av på kurs & programridning.
Nu ska jag ta och sätta upp håret och söka upp något varmt att ha på fötterna.
Bloggar mera iväll kanske :)


En dålig mobil bild på sjukling Saeta ;D

En regning måndag!

Usch, en regning måndag blev det idag. Konstant regnat och vart mulet hela dagen. Hoppas på bättre väder till imorgon. Även fast detta vädret är ska jag försöka ta en skrittrunda. Blir ingen ridning imorgon så.
Skoltimmarna idag har vart tråkiga. Imorgon har vi dock 3 timmar hk så blir en ganska lugn dag :)
Nu ska jag kolla på facebook snabbt sen äta middag.


Gammal bild ^^

Kyrkdags!

Nu om ca. en halvtimme ska jag åka iväg till kyrkan, känns tråkigt. Vi ska sitta på gudstjänst och sen skriva in oss och lite sånt. Gudstjänsten skulle vi kunna skippa, kommer sitta och sova. Jag vill inte, detta förstör hela helgen ju, och flera helger framöver...
Sen ska vi på läger den 24-26.

Nu ska jag fixa mig lite, sen åka iväg, sen och rida & ikväll på kalas till mor mor som fyller imorgon egenteligen :)
Grattis till mamma idag som fyller år också! :D




Onsdag!

Idag är det Onsdag igen. Vart en jobbig skoldag, alla timmar flyttade om pga lärarna och massa annat onödigt. Ska snart göra lite läxor och sen sova lite tror jag, har huvudvärk. Sen ikväll ska jag rida är det tänkt, måste börja få igång tölten lite på henne eftersom det är kurs + bedömning om ca. 2 veckor.
Ska gå ut och fota lite nu kanske. Skriver senare igen...


Reebook!

Idag fick jag reebook skorna, ville egenteligen ha svarta men fanns inte så. Så blir att köpa senare igen. Ikväll har jag massa läxor att ta itu med och kaninbursstädning. På hkn idag lagade vi fyllda tortillas & fejlad cheeskake, mums :) nu ska jag snart äta middag. Sen läxor...


Läggdags!

Snart blir det att kolla lite tv och sen sova. Blir en tidigt ikväll men när man inte har något vättigt för sig på kvällen kan man lika bra sova och ha tid på sig på morgonen istället :) Skrittade en runda barbacka på Rosa ikväll också, härligt. Även fast hon har vass rygg. Imorgon har vi 3 lektioner hk vilket är kul :) ganska lätt dag!

Min kanin är busig :D åt en nektarin idag men den rackarn
tog den och åt upp den, buspojken...


Hårfärgning!

Sitter med hårfärg i håret :) entligen ska utväxten bort! Ska skölja ur om kanske 25 minuter. Imorgon tillbaka till skolan. Bara en vecka kvar igen tills man kan ta det lugnt. Ikväll ska jag fördriva tiden med att kolla på film eller spela wow samt dricka iskall battery & äta pop corn. Nu ska jag spela lite i alla fall.


En bild från när jag lekte lite med vatten för ett tag sedan :)

Helg!

Entligen helg igen :) en sovmorgon till sen tillbaka till skolan igen. Igår var malin & jag till stan. Jag köpte i princip inget alls. Godis & uttöjningar till öronen, men vart lite fel modell men får funka. Kom även på att jag måste köpa färg till min utväxt så blir väll att åka in till stan idag igen då. Ska även försöka ta en ridtur senare idag, vädret är ju inte det bästa men.

Friluftsdag!

Idag har det vart friluftsdag på skolan :) var ganska kul. Åkte inlanes, gick ganska bra. Förutom att mina var lite små. Haha, fick skavsår sedan. Vi satt på något café och åt glass och godis ungefär halva tiden.
Har just ätit middag och ska till Rosa snart och kolla henne lite, hon kom hem från hovslagarisen idag så :)

Lite bilder från förut