Torsdag!

Fredag imorgon :) känns bra. Helt okej dag och sen helg. I helgen till sverige. Ska försöka ringa till tb och se om jag kan hyra hästsläpet till halloween helgen. Ska försöka få tag på rött schabrak & röda benlindor också.
Ikväll till rosa och promenera lite med henne.


Skribba!

Ska iväg på skribba om kanske en timme, så nu kasta i sig lite mat och fixa sig lite sen...
Bloggar mera ikväll eller imorgon på kvällen!


Höstkväll!

Riktig höstkväll ikväll. Fuktigt, regnit och minusgrader :) ska snart krypa ner i sängen kolla tv och sen sova. Kvällen har spenderats men fysikplugg, fruktsallad & data. Nu ska jag snart gå ut till mina söta kaniner...

Sharmen <3 saknar han för mycket även fast jag har hilda nu...


Måndag!

Ska gå iväg till skolan om kanske 35 minuter eller något. Sitter och klurar på min utklädsel till halloween hoppningen i stallet. Min plan är att va djävul, ska ha svart kappa, och mörka kläder. Djävulshorn på hjälmen och en djävulstav till ridspö. Måste bara hitta rött schabrak och röda benlindor till rosa :)
Haha snyggt. Men nu ska jag sluta skriva och platta håret istället...

Känns som det passar lite eftersom det snart är halloween!


Höst ♥


































Fredag kväll!

Äntligen fredag :) ska snart duka upp med lite fanta och chips framför idol. Helgens planer är att rida, ta det lugnt, plugga på prov och lite så. Var meningen att jag skulle åkt iväg till carro och att vi skulle hoppat med hepporna lite, men vart inte så :/. Snöade i morse också, men minimalt med snö kvar nu. Minusgrader i alla fall.
Annars är planerna framöver.
30 okt - till swe med mamma och shoppa lite...
2 nov - rosa ska skos
7 nov- maskerad hoppning på midgård

ska försöka ta mig till ämnäs ridhus och skutta lite och se hur det går innan det också. Kanske nästa vecka nån dag. Om nån kan köra...


Snö är härligt, så länge det inte är slask...
Gillar vintern bättre änn hösten och sommarn bättre änn våren :)!


Torsdag!

Idag har det vart en onödig och allmänt jobbig dag. Glömde bort att vi hade finska prov, satte mat i halsen på grund av att man satt vid fel personer i matsalen. Vart full med hästhår och ryktat som en galning.
Trampat ner mig i leran med mina kritvita skor när hästarna springer omkring och drar ner eltrådar kring vindskyddet. Smutsat ner mina nya jeans...ojoj :) tur att det är fredag imorgon i alla fall!

Grattis Carro på födelsedagen också :) Present kommer senare!


Bushästar!

Tävlingsdags!

Imorgon är det tävling på travbanan, ska va med i lätt fyrgång & lätt tölt. Nervositeten spirar på högst.
Idag ska jag packa inför imorgon, putsa sadel & träns. Samt höra med en jag skulle få låna vita ridbyxor av och så ska jag försöka fixa ett vitt schabrak. Vi är två & två inne på ovalen åt gången. I fyrgången startar jag 4:a och i tölten 3:a   Kommer inte kamma ihop till någon final i alla fall.
Pressat schema idag, hur ska jag hina med allt, sadelputs? mockning? fixa ridbrallor och scharbrak?
Ångest på hög nivå!

Nu ska jag äta frukost. Klockan är bara kvart över nio men kan inte sova, kanske beror på morgondagen ;)


Sjukling!

Vart hemma idag, kännde mig krasslig. Ont i magen, huvudet och mår lite illa så. Just nu har jag bara jeräl huvudvärk så ska ta en värktablett och vila lite tror jag :) imorgon ett försök att gå till skolan.
Nu vila, lite senare blir det en snabbis till rosa. Mocka och träna lite från marken i hagen. Kyndill e borta på lektion så kan ju passa på lite.

Kyrkdags!

Ska åka iväg till kyrkan om en halvtimme, har just ätit lite frukost och duschat och ska ta på mig lite andra kläder nu. Så bloggar senare ikväll antagligten...

Lördag!

Lördag idag :) vaknnade för 2 timmar sedan kanske. Har städat lite och tvättat fönster, blä!
Ska snart ta och byta om och fara iväg till rosa, eller jag om kanske 1 timme.
Tänkte bara rida ut idag, om den lilla tanten tänker komma med vill säga. Ikväll har jag inget planerat.
Ta det lugnt antar jag :)

Lite bilder på mig & rosa som malin fotat :D






Måndag!

Har just klämt i mig middag, chykling gryta och till efterätt kinuski bakelse, blä vad mätt jag är nu i alla fall.
Idag har det vart tråkig dag i skolan, haha. Men skrattat med carro har man i alla fall gjort :) Imorgon till medis på hkn, intresant. Nu ska jag snart åka iväg och fixa till rosa tanten och gosa med henne en liten stund.
Lite senare blir det historia plugg och tv :)


Jag har världens sötaste lilla kanin :) haha!

open by night!

Malin, jag & ida har vart i staden ikväll och kom hem för en stund sedan. Brorsan passade ju på att planera in fyllefest så sitter massa fulla människior utanför mitt rum så blir att sova i köket i natt. Nu ska jag kolla på film tror jag och sen försöka sova tror jag...