Måndag!

Lite dålig uppdatering med bloggandet. Men orkar inte ;D i vekckan händer inget, på onsdag är det ridning. På fredag midsommar, blir att åka iväg till mormor o. morfar då. Sedan stugan i helgen :)

Igår var det typ frågesport/orientering i stallet ;D vi red en runda i skogen som tog ca. 1 timme för oss.
Det var kul, vi kom då sist av alla och fick ett presentkort på korv med bröd på rökeri kiosken ;D
Haha. Malin red vidar, Jag skufur och Josse Mökkvi. Kommit fram till att nu när det inte blir att rida Fengur något eftersom han står som privat häst så är det Skufur, Saga och Frenja som står högst på listan.

Gårdagen måste absolut göras om :) super kul!
Stort pluss till US som ordnaden allt :D



Malin, jag och josefine lite i bakgrunden ;D


Hela gänget ;D

Jag och Skufur :)


Från hästryggen :D


En sista bild :)

Planer och babbel

Jag har tråkigt så kände för att skriva ett inlägg till ;D  Malin konfimerades idag då :) grattis åt henne igen!
Ska snart läsa sen sova tror jag, även fast klockan inte är så mycket men. Imorgon är planerna:
Att äta lunch hos farmor, städa hela övervåningen, kanske baka cupp cakes =D  och försöka få ordning på mina kaniner. Nu ska jag loda lite till framför datan sen sova.


Malin idag :)!

Söndag!

Söndag igen :) Idag konfimeras malin så ska gå över sen senare idag när dom kommer från kyrkan. Så ett grattis till det då. Vädret är inget vidare desvärre, regnar och blåser. Hoppas vädret blir bättre till veckan. I helgen har det inte hänt så mycket. Annars har jag inget mera att berätta. Fick även reda på att Josse från klassen orienterar som ett lag med mej och malin på orienteringen den 20:onde! Kul :D!

Gårdagens efterätt :D
Gammaldagsvaniljglass, jordgubbar,
strössel och smält vidchoklad, mumms :)!


Sommarlov!

Änteligen har vi fått sommarlov :)  okej vi fick det i tisdags men. Idag är det inget vidare väder ute, regnar. Jag som hade tänkt fotat men, får bli någon annan dag. Hoppas malin får fint väder till sin konfirmation i alla fall. Fixat klänning till den + det får bli samma till midsommar :) kanske lägger ut bild på det sen. Känns faktsikt inte som sommarlov ännu, men lär bli när det kanske blir lite varmare och malin och jag börjar sova i tältet, och när vi börjar åka till stugan så. Nu ska jag snart äta tacos och ikväll blir det datalod tror jag!


Gammal bild (:

Sommar!

Sommar månad nu :)  och 5 dagar tills skolan slutar sen sommarlov! känns bra. Har inte orkat blogga på länge, måste skärpa mig. Fick kläder idag från ellos :) en tunika typ som jag funderar att ha på avslutningen, tights, pyamas och nya ballerina skor. Datorn är ominstalerad och har inga bilder på den och inget photoshop. Ikväll blir det att rida, hoppas på att vi rider ut med tanke på det fina vädret :D Nu lyssna på lite musik!