Måndag!

Jag har varit lite dålig på att uppdatera ;D  men har inte orkat. Idag har jag varit i skolan, tråkigt och sedan typ suttit vid datorn. Igår var det kalas, bror fyller 20år idag...Grattis!
Nu ska jag lyssna på lite musik till och sedan gå och mata mina kaniner. Har även fysik prov imorgon så ska försöka ta mej igenom det en gång innan jag somnar. Valborg på fredag :)  vilket antagligen spenderas med malin och sedan blirdet att sova över hos någon av oss =D kul kul!  Och jag saknar sharmen...ennu <3 
Hjälpte ju inte att jag hittade massa bilder också, kan han inte bara komma tillbaka. Jag kan ju inte direkt bara åka och sno honom ;D även fast det är lockande. Allt jag ber här hemma om till är att dom tar hit sharm åt mej! Nu ska jag försöka få något gjort istället :)

pluss att man börjar känna att  den varma våren är lite påväg nu =D


Bild för cirka ett år sedan :)

Sitter i skolan!

Sitter i skolan i mediateket med Jenny osv och har svenska, egenteligen ska jag skriva men jag gör inte det.
Haha =D Sista timmen så sen blir det att gå hem och spela wow dricka tripp och kanske umgås med mina fina kaniner ;D och ska försöka övertala mamma till att jag får ta fler hål i öronen. Nu orkar jag inte skriva mera. Har huvudvärk, får detta av den hära datasalskiten -.-   Haha vart ett tråkigt inlägg.

Helg!

Igår var jag till staden med malin, blev en ny film (Titanic) + smink. Haha :) Malin och jag kollade Titanic igår då, jag gilalr den även fast det kommer dröjja ett tag innan jag ser den igen. Idag ska kanske mamma till stan så ska försöka tigga till mej nya jeans för 50€ eller en tröjja. Har själv typ 20€så. Får se hur det går med den saken -.-
Nu i helgen ska jag inte göra så mycket, imorrgon kanske det blir till travbanan och kolla.
Och mina planer till sommarlovet är kanske att han en litet kaninuppfödning ;) återkommer med det igen när jag vet hur det blir =D

Ny vecka

Ny vecka igen :)  också likamed nya möjligheter. Fått ut lite prov också...hehe inte det bästa reslutaten. Men vart så mycket så har inte konsentrerat mej på läsningen. Nåja, har fler chanser att göra det bättre. Idag är det även jättefint väder. Tjugo plussgrader :)  Ska snart äta middag blir att gå ut och gå sen och fixa till kaninerna och göra lite fint åt dem, ska även försöka plugga geografin och bli förhörd. Idag händer det nog inget mera :)
Skolan gick annars i övrigt bra. Käkade äppel på bonusen och vi blev bjudna på glass idag också, wihuu. Matrasten spenderades i sej med mich på att dricka tripp, lyssna på musik och sitta ute i solen. Nice :)
Nu äta middag.


Söndag!

Då vardet söndag igen då. Gillar inte söndagar egenteligen, för det är likamed tillbaka till skolan igen. Haha. Ska försöka pallra mig till skolan imorgon även fast jag vart lite krasslig och har extremt ont i magen. Idag har jag inte gjort något speciellt. Varit med mamma & hjälpt henne lite på jobbet, och vart ut och gått också. Har övat lite prov och ska snart sätta mej i bastun, lyxa till det lite...haha med hårinpackning. Behöver stressa ner lite tror jag :)
Börjar kännas lättare att sharm är tillbaka till svergie men kännslorna dyker upp ibland och gå inte att hålla tillbaka. Nu ska jag fixa något gått och dricka att ha med i bastun. Hoppas er helg har vart bra :D
Och jag har även inte tänkt på det ;) Grattis Malin vännen, med en veckas efterskott som har blivit 15 år gammal! 


Mina kaniner är töntiga ;) haha, fast söta också...

Sharm

Nu har min medryttarponny åkt tillbaka till svergie. Känns både jobbigt men endå helt okej. Vet ju att han sku åka i sommar endå så. Det känns som att förlora en vänn. Han blev så personlig, inte så någon annan häst. Hans blick var något extra. Han var så snäll och brydde sig verkeligen. Alltid satte han huvudet på min axel och frustade mej i örat. Men någon dag ska jag själv hyra honom ;) Mamma & pappa har i alla fall sagt att vi kanske kan åka och träffa han i sommar. Nu sitter jag är med tårarna i ansiktet och har även ont i magen. Ska nog äta glass nu och försöka koppla bort lite...Kommer i alla fall aldrig att glömma denna underbara ponny <3!

Lite bilder på sharmen:








Påsk =D

Nu är det enteligen påsklov :)  3 sovmornar till nu då. Ikväll blir det att äta hemmagjord pizza och trycka vid datorn hela kvällen. Varit hos sharmen idag, han var pigg och stod på tå, men mysigt ryktae ute i solskenet och promenerade en bra bit bara, bra för sharm också att slappna av lite och njuta. Mamma rungit hovslagare så hon dyker vell upp nu snart får man hoppas. Imorgon till staden + till sharmen igen.
Och snart fyller malin moppetjej, ujuj vad tiden går snabbt...:)

Nu ska jag lyssna på musik och ta det lungt. Och sedan umgås med mina tjocka kaniner lite :D
Hoppas alla får en trevlig Påsk :)


Saknar sommaren, men först får gärna snön från marken
försvinna så det blir lite vår först (=