Dålig uppdatering...

Sorry för den extremt dåliga uppdateringen. Har inget att blogga om direkt så. Helgen har vart ganska lugn, vädret har vart lite till och från så. Rosa har börjat fått ordentligt med exem också, usch. Inte kul. Sen är det bara ca. 2 veckor till dom ska hem. Tiden har gått fort, får se om jag fortsätter med henne där i sommar eller om jag letar vidare efter annan häst..  Idag mår jag inget vidare igen,  suck.  Trött, magont och allmänt nere. Men det blir väl bättre.  Snart sommarlov,  längtar!

Ska se om jag ska orka göra något åt bloggdesignen nån dag också..


Nu har jag tråkigt och sitter och lyssnar på musik.  Jag ♥ HIM.   haha :) 

Him - Beautiful


Him - Right Here In My Arms


Him - Join Me In Death

Förkyld

Usch,  sitter med halsont och inlindad i täcket med igentäpta bihålor. Helt svullen i ansiktet också,  snyggt. Antar att min kraftiga allergi är en av orsakerna till att jag är så här. Har petat i mig en allergi tablett och en panadol så ska nog blir bättre snart.



<3



Lördag

Har precis lagat maräng tårta, mums. Hehe,  vart helt okej :) Senare ska jag åka iväg och skritta Rosa och ikväll vet jag inte. Har inte så mycket att skriva om.  Men vart en litet inlägg iaf :D

Torsdag

Har precis käkat pizza, mums. Ska senare åka iväg och mata hästarna. Imorgon är det fredag och sen helg, skönt. Min rygg är värre igen,  urk. Smärta!  Imorgon skulle vi kanske till läkare om vi fick en tid. Sen har jag bara 2 prov kvar i åk. 8 :)  skönt.  Skrev eng idag, gick helt ok.


KOM IGEN

Jag är töntig och sitter och kollar hockey vm, haha ;D Kom igen nu Finland.   Sverige står med 1 mål, ta igen detta nu. Annars blir jag arg...


Dom tog det ;)  mahaha!  Suomi <3

Konfimerad

Skönt att konfirmationen över,  man är torr bakom örat ;)  eller vad man brukar säga. Nöjd med alla presenter :) massa nya smycken,  och alla är faktiskt sådana som jag kommer använda :)  vilket förvånar mig eftersom jag inte är smyckes freak annars :)  kul. Fick en hel del pengar också, kommer att spara dom eller så funderar jag på att renovera om rummet :)  får se sen.

Malin ska även ta lite konfirmations bilder med mig och Rosa :) hoppas på bra väder snart.










Söndag

Har precis fixat mig klart :) ser dock ut som  guldlock eller något i lockat hår,  hehe :) Ska åka iväg om ca. 45 minuter. Usch, jag ångrar att jag gick med på att bära korset,  ujj. Hoppas det går bra i alla fall :)
Skulle vilja åka ut och rida ikv också men vädret är sådär :/  hoppas det kan klarna upp lite.

Sen fick jag min Id brica också :) 



Hårfärgning

Sitter med färg i håret igen :)  dock bara i topparna och så.  Mest utväxten som drog åt sig av går dagens färgning så blev en till färgning idag igen då. Brorsan satte också färg igen,  hans vart lite för ljust så köpte en mörkare.
Ikväll blir det att ta det lugnt och imorgon upp tidigt och fixa sig inför konfirmationen. Nu ska jag äta något tror jag :)

Min favorit är schwarzkopfs essential color. Luktar typ hallon och är skonsam mot håret, speciellt jag som är så kännslig är den bra för :) håret blir mjukt och glansigt och färgen håller ganska länge innan man börjar märka något av utväxt. 

Fredag

Fredag idag :)  skönt.  Dock har det vari lite varannan dag i skolan vecka.  Imorgon är det städag inför konfirmationen.  Sen på söndag konfirmation,  ska försöka få in lite plugg emellan också.
Nu har jag just kladdat färg i brors hår, haha.  Vi får se hur det slutar,  sen blir det att färga bort min utväxt också efter jag vart och matat hästarna :)


Trött.

Är extremt trött,  inte blivit mycket pluggat idag.  Har ingen energi kvar, skulle kunna sova fram till sommarlovet nu. Kollade lite på täby galopp också :)  jag älskar miljön av trav/galopp banor. Har alltid vart intresserad av galopp av ridsporten. När jag var liten läste jag mycket böcker och fakta böcker om galopp. Dock har islandshästarna tagit plats i mitt liv istället :) antagligen eftersom inte galopp är vanligt på Åland. Dock testade vi lite på ett ridläger ett år,  kul :D  haha.

Skulle dock vara kul att åka till sverige efter nian och börja jobba som lärling för en tränare. Man får ju börja med det när man är 15.  Man kan ju tänka lite i alla fall :)







Onsdag

Kom just hem från Rosa,  fixade hö och gav dem foder.  Imorgon ska jag ta en skrittrunda igen :)  före det hade vi övning inför konfirmationen. Prövade albor och bestämde hur vi skulle gå och stå.  Och gissa vem som bär korset ;)  jag, haha.  Någon av de kortaste skulle göra det,  egentligen var jag inte kortast men eftersom hon som skulle göra det inte villa så ställde jag upp, haha.  Hoppas jag lyckas med det.
Nu ska jag läsa lite finska och sen vet jag inte.


Sommarkänslor.

Har just var ute och ridit en sväng :) underbart,  dock bara skritt såklart. Blev en liten kort runda. Nu ska jag plugga lite kemi och sen slappa antagligen som vanligt :) hehe.  Imorgon är det bara att börja städa inför helgens konfirmation.







ouupps ;)  märks att det var ca. 2 månader man satt på hästryggen ;D tihii.

Söndag.

Söndag morgon, segt. Ska snart ta mig till kyrkan för att få den sista kyrkogången gjort. Blir dock till Jomala kyrka eftersom den första gruppen har konfirmation idag :) Sen ska jag snabbt till Rosa och träffa Joanna så ska vi prata ihop oss med hur vi ska göra med hästarna osv. Eftersom de stannar något på 15 dagar längre :)
Sen så är det ju morsdag så vet inte vad vi ska hitta på.

Nu ska jag fixa mig lite och sen åka iväg.


Lördag.

Bra dag idag.  Konfa kläder inhandlade o. lite smått annat och skrittat rosa :)  hon var riktigt pigg och glad på att få komma ut. På vägen hem ville hon dock trava lite men det kunde hon glömma, men vart en kort runda bara. Ska skritta henne kanske 3-4 gånger i veckan och hoppas att det håller sig bra :)  lindar dock benen med fleece bandage.

Moped sökande fortsätter föresten (tydligen iaf), motorn e 70cc och den skulle tydligen måsta va 50cc.  Så man är lagom glad på det, vad är det med svenskar och 70cc?  hehe.    


Nu ska jag käka lite grillat och sen ta mig ut och fota lite :D  Ha en bra lördagkväll!



Happy. not.

Har precis käkat lite  tacos,  mums :)  Sen så har vi kollat upp id bricka på nätet lite till konfirmations present. Blir en större modell med större kjed :)  så blir att kolla i stan imorgon.  Sen har elgiganten fejlat så min telefonräkning har gått lite högt. Suck.  

Så till något ännu värre,  moppen jag ville ha är om drevad, (vilket inte stör mig) men det  går tydligen inte att fixa om det till besiktning.  Jag kan alltså inte registrera den med åländsk nummerplåt.  Suck säger jag bara. och vad jag vet måste man besikta om man tar från sve?


aja.  Nu ska jag käka något gott och se på tv resten av kvällen :)






Fredag.

Fredag idag, och jag känner mig fortfarande krasslig. Ikväll blir det att slappa och imorgon till staden och fixa konfa klänning, skor och lite annat smått :)  Sen är tanken att jag ska skritta Rosa på söndag igen :) wiiee..
Nu ska jag lyssna på lite musik och vänta på mamma så ska vi åka och ge hästarna mellanmål.

Ha en bra fredag!


Jag har tråkigt.

Jag har extremt tråkigt. Jag mår illa och vill sova, men jag kan inte. Istället sitter jag och skränar hög musik.

Hittade Ray Ban pilotbrillsen igår ;p  snart kan man börja sitta ute och steka med dom då :)  bara det sku va lite bättre väder ute...


Onsdag.

Onsdag morgon och jag mår inget vidare. Började må värre efter proven jag tog igår. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och sen blir det att sova mestadels av dagen och försöka plugga lite om jag orkar.  Hatar att missa i skolan men imorgon ska jag försöka ta mig dit igen oavsett hur jag känner mig.


Rest In Peace Darling

Vila i frid älskling <3  2003-2011