Battery

Jag har idetorka om vad jag skall blogga om ;p  hehe.  Malin sov här från igår tills idag då, kul!   men extremt trött nu, eftersom vi satt uppe och babblade till klockan halv 5. på morgonen ungefär.   Och idag var jag och red sharm, och han var pigg, skrittade ut. Och imorgon är det skola igen, ganska tröttsamt + att jag har tre prov denna vecka + att jag skall till stallet några dagar. Bara att sova, äta, skola, stallet och mycket sova sen så kanske jag klarar denna vecka :)    och det känns som jag sitter och bloggar för mej själv nu igen. Haha!

och jag har drukit mycket battary/energidricka nu på senaste tid. Bara massa socker
och kofein.  urk, måste sluta även fasst jag tycker om det.


En dåligt redigerad battery burk från i sommras ;P

Fredag!

Änteligen helg igen :)  och jag är aktiv med att blogga, eller så inte ;D  Haha. Idag var det skola då, helt okej. Eftersom jag slapp en lektion eftersom jag hade jour. Kul kul. Imorgon blir det kanske att vara med malin en stund ;D och jag skall snart ta och krypa ner under täcker och sova. Och mina läppar svider ordentligt, ajjajj. Och typiskt värre att mamma bara har läpfett hemma som bara hjälper för stunden och sedan blir läpparna uttorkade.

Och jag skall ha sharm nu i fyra dagar :) Kul. Planerna är vällan att:
Söndag - Rida på banan + skirtta ut + mocka fixa m.m.
Måndag - Rykta & gosa, kanske gå ut och gå lite + mocka och fixa
Tisdag - Rida på banan och kanske skritta ut + att mocka osv
Onsdag - Mocka och kanske antagligen rykta och pyssla :)

Men nu skall jag sluta skriva, bjuder på en flummig egobild ;) :


Trögt med bloggandet!

Hehe, det går ganska segt för mej att blogga. Måste skärpa till mej lite ;D  japp. Igår var jag och mamma till stan en sväng,  köpte någge smink, en munkjacka och någge jeans. Ganska bra vart det. Och jag fyller år snart, hm. Det kommer ju säkert inte bli så mycket här hemifrån eftersom vi åker till svergie sedan och mamma betalar kläder men hoppas ju även på lite egna pengar så får man mera ;D Och jag funderar på att önska mej Ward of Warcraft, eller?  Skall åka till stallet om ca. 1 timme. Blir att mocka boxen rykta och gosa och promenera lite i skogen idag tror jag. Kallt och blåsigt så skönast att stå på marken idag.

Imorgon är det tillbaka till skolan igen, uj uj vad helgerna går snabbt.


Helg igen!

Enteligen helg igen :)  en sovmorgon till sen skola igen. Och Malin och jag skall snart och skrinna, hon skulle komma hit lite först så. Och jag har warld of warcraft ryck ;)   spelar på sådant dära 10-dagars skit typ.
Hehe, funderar på att önska mej det riktiga i fördelsedags prestent, men dock måste jag ha pengar också...eftersom antagligen Mamma och jag åker till swe och shoppar på sortlover. Vill även ha ridskor. Det blir antaligen att önska sej pengar av dom i släkten och dom här hemma blir det Wow eller ridskor av (:
Aja nu skall jag vänta på Malin.


Sjunde Januari!

Idag var det första dagen efter jullovet då, det kändes väll sådär. Ganska trött nu, suttit och babblat med Ida via skype i typ en timme så. Skall snart gå ner och se om nån kommit hem från jobbet ;D  börjar bli hungrig såatt. Och jag har stora klädproblem har jag kommit fram till, inget passar...och det är en helt termin kvar...och jag som gillar att förändra mej i kläder...då får jag istället gå i samma munkjacka typ 3 dagar i rad. Skall jag måsta önska mej bara pengar och sen svergie resa i födelsedags present istället, suck inte det jag tänkt mej men ;/ aja.
Får typ panikångest varje morgon då inget passar xD

Nu skall jag nog gå bort från datan innan ögonen somnar ;)



Skola imorgon igen!

Imorgon börjar skolan igen, känner mig verkeligen inte peppad till det. Men har lovat mig själv att försöka skriva över 7:or i alla prov den här terminen, det gäller bara att planera sin tid bätter för dagar och kvällar efter skolan tror jag :)  man sparar vellan tid på det kanske. Känner att det var riktigt intensift förra terminen och endå går vi bara i 7:an.  Men skall packa gymnastik kläder snart vi startar med det imorgon 2 timmar såatt "/
Sedan skall jag äta en smörgås se på lite tv och sen blirdet sova. Var även ute och fotade idag, det var meningen jag skulle fota kaninerna men dom var lite för busiga. Så det blev lite annat. Laddar upp lite! Kom ihåg, kommentera jätte gärna ;D  Tack föresten för alla som kommenterat och läser bloggen!






Haha avslutar med en ful bild på mej ;D


Godmorgon Bloggen!

Jag har just vaknat typ, jag tänkte i alla fall att jag skulle skriva ett kort inlägg innan jag går ner och äter frukost tänkte jag ;D  Idag händer det nog inte mycket tror jag. Får se om det blir att vara med någon.  Sista dagen av jullovet också -.-     Så kanske skönast att bara ta det lungt endå. Aja det kommer nog ett inlägg senare ikväll!

Femte Januari

Nu är bloggen änteligen uppfixad och designad, tack underbaraste Malin :D <3
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 10 ungefär. Duschade och satte mej vid datorn sedan lite senare åkte jag till stallet mockade & longerade. Sen efter middagen gick jag till malin vi fixade det sista av bloggen :)

Och jag kom på att det är ca. 1 månad tills jag fyller år. Viiee.
Jag funderar bara på vad jag önskar mej, jag vill ha nya ridskor, och vita ridbyxor, kläder, pengar, objektiv, fjärrutlösare och stativ. Ujj vad mycket ;D  Man kan ju inte få allt, måste fundera på vad jag hällst vill ha.

Aja jag skall försöka blogga alla dagar, måste lova det. Och kommentera gärna :D det uppskattas.

Nu skall jag nog gå till mitt rum och ett dera se på tv eller sätta mej vid datorn.


Bild från ca. 1½ månad sedan :)