Tommy-Gun

Hakat upp mej på denna låt ;)  Superbra (Y)

Dagens låt - Royal Republic - Tommy Gun


Söndag

Inte skrivit på länge, har varken orkat eller haft intresset. Måste skärpa mig ;D  Försöker jusst nu få mina bilder till ipoden som jag har på min dator för att sedan sätta vista i datorn i stället. Tanken jusst nu är seeeegt, men blir säkert bra med reslutatet eferåt :)  väntat i ca. 1½ timme bara för att få in bilderna i ipoden och säkert lika länge kvar. Nu ska jag äta lite godis och försöka hitta på något att göra. Uppdaterar senare!

Onsdag!

Onsdag idag. Varit i skolan och gick sedan ner till godby med några från klassen och åt choklad =D ikväll har jag spenderat tiden framför datan och varit ute lite. Imorgon är det torsdag och det är kul eller så inte. Vi har gymnastik, hoppas det inte är dödsvarmt ;) åskade tidigt på morgonen idag också, vid 5 kanske. Steg upp, ville inte ligga på övervåningen när det åskade som mässt. Så satt nere till klockan 6 och kollade på blixtarna sedan gick jag och la mej igen. Gillar inte när det åskar, gör du? :O Well här kommer dagen låt i alla fall ;)

Dagens låt - Kent - Music non stop



Bilder!

Ska gå till skolan om ca. 30 min så laddar upp lite bilder först =) från gårdagen. Skriver senare idag...









Orkar inte ladda upp mera nu, men lite i alla fall ;D


Ny design!

Som ni ser så är det lite ny design :) tack Malin!  Idag har jag varit i skolan, satt och solade oss hela matrasten men blev inte någon solbärnna....sorligt  haha. Fotat idag med malin också, blev mest bilder på mig och kaninerna och några på malin. Laddar upp ikväll eller imorgon. Onsdag imorgon, alltså veckans slöaste dag.
Laddar även upp dagens låt ;D kom på det när jag var hos malin ikväll...

Dagens låt - Nickelback - Burn it to the ground


Brist på roliga inlägg!

Jag kommer inte på vad jag ska skriva eller lägga upp bilder på, har bloggtorka totalt.  Vad vill ni för det första läsa om?  min vardag/skola, hästar och fritid, mina djur, kompisar ? kom på något och komentera :) vill ni ha videosar eller tips?   och vad vill ni se bilder på, djur, natur, människior eller landksap?    kommentera nu så det blir lite intressant att börja blogga om något :)    nu ska jag fixa lite i photoshop och sen spela wow = word of warcraft!

Bilder!

Jag orkade aldrig ladda upp bilder så gör det nu istället :)  Fotatde i förrgår och igår. Idag ska jag kolla på ny medryttarhäst, flera kommer dit. Hoppas jag har en liten chans. Ikväll blir det att följa med mina föräldrar på middag för orkar inte sitta hemma och tråka.

Här kommer bilderna:











Orkar inte ladda upp mer bildern ;D
Men hoppas du gillade det...

Lov!

Ledigt nu idag, fredag, lördag och söndag. Känns bra :)  Malin kommer hem i helgen så slipper jag klara mig själv sen. Idag har dagen bestått av, sitta vid datorn, äta godis och varit ute och fotat, rullat på så i omgångar ;D haha. Imorgon blir jag ensam hemma från typ 8 på morgonen till halv.5 kanske. Läskigt...hur ska jag klara mej? Jag tror det går bra ;)  Imorgon kväll är det trav på ravbanan men får se om jag orkar fara. Blev inget heller med medryttarponnyn, så söker vidare. Nu ska jag ut till mina lurvbollar och laddar upp bilder senare ikväll från idag :)
Vill även ha ny blogg design så ska höra med malin sen om hon orkar hjälpa till att ladda upp, behåller samma färger osv så slipper malin ändra massor. Nej nu ut...


Tisdag!

Idag har jag varit i skolan, det var tråkigt. Drog ner till godby och käka glass med janni efteråt, och nell var lite social med. Ikväll har tiden spenderats vid datorn. Åt även nån cheeskake som det var mandlar i. Eftersom jag är nötalergiker så svällde det upp och fick svårt att andas. Nu trycker det i halsen och är stel i munnen. Ska försöka sova fast det är obehaglit att lägga sig ner. Imorgon är det onsdag och sen har vi ledigt torsdag och fredag =D


Bild från förra året i april :)

Söndag!

Idag är det söndag och morsdag. Idag har jag varit på lunch till mormor och ikväll blir det till farmor. Imorgon är det skola igen, inte kul. Men vi går bara till onsdag sen 3 dagar ledigt. Igår var jag till stan, kom hem med en munktröjja, puder och puder borste samt wow game card. Nu ska jag hitta på något, kanske spela eller gå till mina kaniner.


Snödroppe!

Helg!

Änteligen helg :)  känns bra. Malin åker som sagt till grekland imorgon och jag får klara mig själv i en vecka. Imorgon ska jag och mamma förmodligen till staden, ska försöka hitta något nytt i klädväg + till avslutningen. Haha börjar känna mig lite aktiv med bloggandet. Ikväll ska jag försöka umgås med mina lurvbollar till kaniner, och slappa framför datorn med choklad och läsk. Har även kanske hittat en ny medryttarponny, mejlade en förut med då var det en annan som skulle förmodligen...men värkade inte bli något av det. Så får hoppas att det blir att prövrida någon dag =D känns bra, hoppas det blir. Well, nu ska jag hitta på något...kanske skriver senare.


bild från 2007 =D gammla minnen...

Najs or not =D

Haha, jag lagade en milkshake för en stund sedan =D  Den blev flopp, haha. Just nu mår jag riktigt dåligt. Well, idag är det torsdag. Vi hade utegymnastik för första gången på terminen pluss att det är massa konstiga finskar i vår skola. Nu i helgen händer det inte så mycket, malin åker iväg till grekland så blir ensam i en vecka. Ska även försöka få med mamma till stan och köpa något nytt i klädväg. Hm...ska snart ut och fixa till kaninerna och sedan plugga på finska prov och så blir det nog att sova sen :) och imorgon är det fredag igen.


Meninglöst med rubrik.

Egenteligen har jag inget att skriva men kände för det endå, ska snart ta och plugga historia. Kommer försöka göra det i en timme och hoppas på ett någorlunda resultat i alla fall -.-     Idag är det tisdag = onsdag imorgon och massa jobbiga svenskar och finnar okuperar vår skola. Såja, idag har det inte hänt så mycket. Sitter för tillfället och knarkar kent låtar och ska försöka fixa in lite nu musik på ipoden också =D

Laddar även uppp årets första knäppta bild på en blomma nånnstans :)


Maj!

Redan Maj? :O   åjj, 2010 går fort frammåt, 5 veckor till sommarlov = känns bra :)
Idag har jag vart i skolan som vanligt, tråkigt men bara att stå ut. Funderar även på att kanske försöka få tag på en foderhäst över sommaren för att pröva på lite, men hittar inget...ett det för långt bort eller så är det en travare. well, ska inte ge upp.  Nu ska jag nog ta och gå ut till mina feta kaniner ;D  fixa åt dom och fota lite + äta glass ^^
Laddar upp bilder senare ikväll :)